Kaikille sopivassa koulussa jokainen oppija saa tarvitsemansa tuen. Ydinelementtejä ovat yhdessä tekeminen, joustavat opetusjärjestelyt, perheiden osallisuus ja osaamisen kehittäminen.


Kaikille sopivassa koulussa jokainen oppija saa tarvitsemansa tuen. Ydinelementtejä ovat yhdessä tekeminen, joustavat opetusjärjestelyt, perheiden osallisuus ja osaamisen kehittäminen.

Kaikille sopiva koulu tähtää siihen, että jokainen oppija voi kokea koulunsa omakseen. Kaikille sopiva koulu luo tasa-arvoa, joka jatkuu lapsuudesta ja nuoruudesta aikuisuuteen. Oppijat saavat koulussa tarvitsemaansa apua ja tukea ja tekevät asioita yhdessä.

Tutustu kaikille sopivaan kouluun katsomalla videomme. Videon tekstityksen voi Youtubessa valita suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

Kaikille sopiva esiopetus ja koulu -video on tuotettu kaikille sopivan varhaiskasvatuksen ja perusopetuksen kehittämishankkeessa, osana Mukana-ohjelmaa. Hankkeen yhtenä tavoitteena on ollut kehittää lähikouluperiaatetta, jotta mahdollisimman moni oppimisen ja koulunkäynnin tukea tarvitseva oppilas voisi opiskella omassa lähikoulussaan. Video on kuvattu alkuvuodesta 2020, ennen koronatilanteen aiheuttamia opetuksen poikkeusjärjestelyjä.

Ajankohtaista

Nuorten helsinkiläisten kuntavaalipaanelit Helsinki-kanavalla 4.3.

Helsinkiläiset poliittiset nuorisojärjestöt ovat perinteisesti järjestäneet vaalivuosin...

HelsinkiSeikkailu – pelillistettyä oppimista lapsille vapaa-ajalle

Helsingin perusopetuksessa laajasti käytetty Seppo-oppimispeliympäristö on saatu käyttö...

Helmet-kirjastoissa vietetään Satakielikuukautta

Helmet-kirjastoissa vietetään Satakielikuukautta maanantaista alkaen. Kuukauden aikana ...

Hiilineutraalin Helsingin tekijät: Ulla Vuolle pienentää sosiaali- ja terveystoimialan päästöjä

- En ole koskaan kokenut, että ilmastotyö olisi jotenkin ylimääräistä lisätyötä. Päinva...